Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny

2 h 40 min | příloha | 6 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 13296x
Tento recept zvládne každý domácí pekař - začátečník.
Komentáře receptu 3
Uvařil jsem to (Recept vařilo 5 lidí)


Postup přípravy receptu

Do pečící nádoby vlijeme vodu, nasypeme oba druhy mouky a do každého rohu zvlášť nasypeme koření, tedy cukr, sůl, kmín a oregano. Do středu rozdrobíme droždí.

Pekárnu nastavíme na základní pečící program a chléb upečeme.

Po upečení pšenično-žitný chléb z domácí pekárny vyjmeme z nádoby a před konzumací jej necháme asi 20 minut vychladnout.

autor receptu:

Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny

Počet přidaných receptů: 87

Ingredience

na porcí
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,6
dobrý recept
30 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny

Recept se nachází v 105 kuchařkách
Kuchta
Kájova kuchařka 6010 receptů
zdegross
staré recepty 3810 receptů
PEČENIE
KDI
PEČENIE 4338 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny

Celkový počet komentářů: 3
Nalezeno receptů: 3
Přidat příspěvek k receptu Pšenično-žitný chléb z domácí pekárny
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept