reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 620 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 878 hodnocení

Šéfkuchařův videorecept: Jak na nakládaný sýr, kterým oslníte nejednu návštěvu?

18. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 624 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 706 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

17. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Luštěninové rigatoni s cuketou a parmazánem krok za krokem

16. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 706 hodnocení

Masopustní hodování - zabijačkový guláš, tlačenka a výborné sádlo jako za starých časů

15. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 581 hodnocení

Videorecept: Kuřecí prsa plněná sýrem

15. 1. 2020

Postup přípravy

Na pánvi si rozpálíme olej a zpěníme na něm nakrájenou cibuli. Nakrájíme si kuřecí prsa na nudličky a žampiony na plátky (pokud jsme koupili celé žampiony). Maso a žampiony přidáme k cibuli, okořeníme česnekem, pepřem, kořením na špagety, trochou grilovacího koření a osolíme. Necháme chvilku restovat. Po 4-5 minutách zalijeme smes trochou vody a zakápneme rajčatovým protlakem.

Dáme si vařit osolenou vodu na těstoviny. Těstoviny vložíme do vroucí vody.

Když máme směs dobře produšenou (je téměř vyvařená všechna voda, zalijeme směs smetanou ke šlehání. Směs odstavíme z ohně a šlehačku necháme ve směsi jen prohřát.

Těstoviny zalijeme směsí a můžeme ozdobit čestvou bazalkou nebo mátou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Prskačka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.