Pečený králík s provensálským kořením. Lze podávat jak s bramborovou kaší, tak i s rýží.
1-2 ks | cibule |
1 ks | králík |
1 kelímek | smetana ke šlehání |
podle potřeby | |
---|---|
slanina | |
sůl | |
hořčice | |
1-2 ks | bobkový list |
grilovací koření | |
provensálské koření | |
mletý černý pepř | |
celý černý pepř | |
celé nové koření | |
polévková zelenina v soli | |
3 ks | piri piri papričky |
podle chuti | |
máslo |
autor Jovanna
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena