Kuřecí plátky, voňavé provensálským kořením, jsou chutné a jejich příprava je jednoduchá.
60 g | máslo |
1 lžička | solamyl |
3 ks | cibule |
2 lžíce | kečup |
1 ks | mrkev |
2 lžičky | provensálské koření |
1-2 lžíce | worcestrová omáčka |
4-6 plátků | kuřecí prsní řízky |
1 miska | fazolky mražené |
citronová šťáva | |
2 lžíce | kukuřice sterilovaná |
2 lžíce | hrášek sterilovaný |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
pepř | |
podle potřeby | |
olej na smažení | |
na ozdobu | |
zelená petrželka |
autor Dana
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena