reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Provensálské kuře

Dušené kuře s cibulí, česnekem a provensálskými bylinkami.


  • 4,5

    10×

    4,5 10
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 750 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Videorecept na zdravý oběd: Ledový salát s novými bramborami a kuřecím masem

5. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 712 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 801 hodnocení

Jarní recepty našich čtenářů: Který zkusíte vy?

4. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Sezóna jahod je v plném proudu: Připravili jsme pro vás 10 rychlých receptů

3. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 768 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 662 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Postup přípravy

Do jenské mísy nebo do pekáčku dáme cibuli nakrájenou na půlkolečka, na ni položíme osolená kuřecí stehna. Na stehna naklademe další cibuli a přidáme česnek nakrájený na plátky, posypeme provensálským kořením, podlijeme vodou a dáme do trouby (moje zkušenost: na 200 stupňů, asi hodinu). Dusíme nejlépe přikryté, průběžně kontrolujeme příp. doléváme vodu.

Podáváme s dušenou rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Provensálské kuře

    Celkový počet komentářů: 2

    • Jirka
      Jirka

      Komentář k receptu Provensálské kuře

      Ne, toto nemá s provensálským kuřetem společného vůbec nic.
      Snad vyjma tak pojmenované směsi koření...

      11.10.2018 16:27:16

    • Ratantule
      Ratantule

      Velmi snadné a dobré jídlo. Maso je křehké a chutné. Ke konci jsem nechala pekáček odkrytý, aby si maso vytvořilo zlatavý odstín a dobrou kurčičku .)

      26.01.2013 14:04:10


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Provensálské kuře

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.