reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Protýkaná vepřová plec

Recept na netradičně protýkanou plec.


  • 4,5

    4,5 8
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 603 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 857 hodnocení

Jak na to: Rychlá příprava minutek

15. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 616 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 696 hodnocení

BLOG Rychlé Fit recepty: Mini medovníčky podle Blanky

14. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Videorecept: Připravte si výborné tatrankové cukroví podle vítězky soutěže Cukrář roku!

14. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 695 hodnocení

Recept na vánoční vosí hnízda krok za krokem

13. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 275 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 568 hodnocení

Jak vybrat kapra?

12. 12. 2019

Postup přípravy

Očištěnou mrkev a párek nakrájíme na tenké hranolky. Maso otřeme vlhkou utěrkou, osolíme, opepříme a protkneme hranolky párku a mrkve.

Na rozehřátém oleji zpěníme sekanou cibuli. Vložíme maso a ze všech stran ho na cibuli opečeme. Vepřovou plec podlijeme vývarem a dusíme za občasného podlévání doměkka. Měkké maso vyjmeme a uložíme na teplé místo.

Vypečenou šťávu zaprášíme hladkou moukou, osmahneme, vmícháme kečup, podlijeme trochou vody a povaříme. Hotovou šťávu přecedíme.

Protýkanou vepřovou plec naporcujeme a rozdělíme na talíře. Maso přelijeme omáčkou a podáváme s rýží, knedlíky nebo brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Protýkaná vepřová plec

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.