reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Přírodní vepřový plátek

Úplně obyčejný recept na velmi chutný hlavní chod, který není náročný na přípravu.


  • 3,9

    54×

    3,8 54
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 540 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Vepřovou pečeni omyjeme, osušíme a nakrájíme na silnější plátky.

V případě přírodních plátků lze použít jakékoliv koření, které máme rádi a preferujeme k takto připravenému masu.

Maso z jedné strany okořeníme podle chuti a osolíme. Pak použijeme tenderizér a masovou strukturu postupně po celé ploše rozrušíme, koření tak dostaneme i dovnitř masa. Z druhé strany také důkladně "orazítkujeme" tenderizérem.

Na rozpáleném oleji plátky vepřové pečeně důkladně z obou stran opečeme. Poté je vyjmeme na mísu, vypečený základ zaprášíme bramborovým škrobem, zalijeme masovým vývarem a dobře rozmícháme.

Do šťávy vrátíme plátky masa, prohřejeme a můžeme podávat.

U nás servírujeme přírodní vepřové plátky s oblíbenou bramborovou kaší, ale dobře chutnají i s rýží a vařeným bramborem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Přírodní vepřový plátek

    Celkový počet komentářů: 1

    • Šárka
      Šárka

      Komentář k receptu Přírodní vepřový plátek

      Moc dobré to bylo a rychlé, tak ukládám na příští použití ;-)

      18.02.2018 22:17:56


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Přírodní vepřový plátek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.