reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Přírodní vepřové kotlety

Na tomto jídle si vždy pochutnáme. V jednoduchosti je síla.


  • 4,5

    59×

    4,4 59
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřovou kotletu bez kosti očistíme a nakrájíme na úhledné plátky. V hrnci (nejlépe nepřilnavém) rozehřejeme máslo, na které vkládáme osolené a v hladké mouce obalené kotlety, které opékáme z obou stran až do tmavé barvy. Čím déle, tím je jídlo chutnější a omáčka tmavší.

Opečené kotlety zalijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka asi 30 - 40 minut. V závěru zahustíme vodou, ve které jsme rozkvedlali hladkou mouku.

Přírodní kotlety podáváme s vařeným bramborem. Někdy přikládám i dušenou zeleninu podle chuti (mrkev, kedluben, zelené fazolky).

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Přírodní vepřové kotlety

    Celkový počet komentářů: 2

    • Karel
      Karel

      Komentář k receptu Přírodní vepřové kotlety

      Co je to za hloupost, jaké dušení, kotleta se dělá jako minutka z každé strany 2 minuty a ven...

      12.01.2018 19:49:52

      • Klára Kvasná
        Klára Kvasná

        Re: Komentář k receptu Přírodní vepřové kotlety

        Vyzkoušejte recept a uvidíte proč dusím. My to tak milujeme ;-). Jinak můžete přidat vlastní recept, ráda zkusím i něco od vás �

        15.01.2018 23:03:11

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Přírodní vepřové kotlety

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.