Pečené filety ze pstruha lososovitého a do křupava propečenou kůrčičkou s netradiční bramborovou přílohou. Recept na lehký hlavní chod, který je vhodný i pro slavnostní příležitosti.
1 ks | jarní cibulka |
3 ks | brambory vařené ve slupce |
2 porce | pstruh lososovitý |
zálivka | |
---|---|
0.5 ks | citron |
0.5 lžičky | dijonská hořčice |
3 lžíce | panenský olivový olej |
podle potřeby | |
olivový olej | |
podle chuti | |
hrubá sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena