Příloha z čerstvého špenátu

15 min | příloha | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 6173x
Základní recept z čerstvého špenátu, kterým nic nezkazíme.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Čerstvý špenát důkladně omyjeme a necháme okapat. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na drobno. Česnek sloupneme a nakrájíme na plátky.

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a orestujeme na něm cibulku. Pak přisypeme špenát, necháme zatáhnout, osolíme, podlijeme trochou vody a krátce podusíme. Nakonec přidáme česnek, znovu prohřejeme a odstavíme.

Přílohu z čerstvého špenátu podáváme k libovolným pokrmům.

Michy autor receptu:

Příloha z čerstvého špenátu

Počet přidaných receptů: 3477

Ingredience

na porci
4,3
skvělý recept
6 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Příloha z čerstvého špenátu

Přidat příspěvek k receptu Příloha z čerstvého špenátu
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept