reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Jablka (nejlépe žňovky) očistíme, zbavíme jádřince a rozvaříme ve vodě.

Rozvařená jablka rozmixujeme a přidáme 2 vanilkové pudinkové prášky a cukr. Vše společně povaříme a naplníme do menších skleniček.

Přesnídávku s pudinkem sterilujeme 20 minut při teplotě 80 °C.

Uvedené množství je asi na 20 skleniček přesnídávky s pudinkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Přesnídávka s pudinkem

    Celkový počet komentářů: 1

    • Markéta
      Markéta

      Místo cukru dáváme med.

      06.09.2008 23:53:18

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Přesnídávka s pudinkem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.