reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Přesnídávka dušené jablko

Recept pro bezradné maminky, které začínají s příkrmy miminek.


  • 4,3

    4,3 6
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Energetická hodnota

450 kJ / 107,5 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Postup přípravy

Jablko oloupeme, rozkrojíme, zbavíme jádřince, omyjeme a nastrouháme najemno. Jablko dáme do kastrůlku, doplníme trochou vody a krátce podusíme. Odstavíme. Přesnídávku není třeba sladit ani kyselit, ale podle potřeby ji ředíme převařenou vodou.

Dušené jablko poprvé rozmixujeme, ale pak už ho necháváme jen tak, aby se dítko pomalu učilo pevnější stravu. Pokud je to možné, nepoužíváme vyloženě sladká jablka.

Přesnídávku dušené jablko podáváme vlažnější.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Přesnídávka dušené jablko

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.