reklama
hledat uživatel
       

Pražma na grilu

Recept na výbornou pražmu připravenou na grilu s chutí citronu a rozmarýnu.


  • 4,2

    30×

    4,2 30
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 878 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 628 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 708 hodnocení

Rychlé obědy do krabičky - stačí 45 minut a máte skvělé jídlo do práce

20. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Čokoládový Sacher dort krok za krokem

19. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 576 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Šéfkuchařův videorecept: Jak na nakládaný sýr, kterým oslníte nejednu návštěvu?

18. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 582 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

17. 1. 2020

Postup přípravy

Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a do kůže uděláme ostrým nožem několik šikmých zářezů. Citron nakrájíme na plátky. Olivový olej promícháme s paprikou.

Celou rybu, včetně dutiny břišní, řádně potřeme olejem, osolíme a opepříme. Každou pražmu naplníme 2 plátky citronu, větvičkou rozmarýnu a pevně uzavřeme do alobalu. Takto připravené ryby necháme několik hodin odležet v chladu.

Alobalové balíčky s rybou grilujeme při střední teplotě z každé strany přibližně 10 - 15 minut.

Grilovanou pražmu podáváme se zeleninovými saláty, omáčkami a pečivem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pražma na grilu

    Celkový počet komentářů: 3
    • panim
      panim

      Pražma je dobrá jako taková. Tenhle recept je fajn, ale mám potíž s alobalem. Nakonec ji dopékám bez něj, aby se udělala trochu kůrčička.

      11.09.2016 20:40:50

    • Anezka
      Anezka

      Vyborny recept, dekuji :)

      12.05.2011 13:08:52

    • Amis
      Amis

      Je lepší čerství rozmarýn posekat úplně na jemno se strouhanou citr.kůrou a zbylé stonky rozmarýnu vložit do rybky.

      06.08.2010 11:03:19



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Pražma na grilu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.