reklama
hledat uživatel
       

Pražma na grilu

Recept na výbornou pražmu připravenou na grilu s chutí citronu a rozmarýnu.


  • 4,1

    28×

    4,1 28
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vykuchanou rybu omyjeme, osušíme a do kůže uděláme ostrým nožem několik šikmých zářezů. Citron nakrájíme na plátky. Olivový olej promícháme s paprikou.

Celou rybu, včetně dutiny břišní, řádně potřeme olejem, osolíme a opepříme. Každou pražmu naplníme 2 plátky citronu, větvičkou rozmarýnu a pevně uzavřeme do alobalu. Takto připravené ryby necháme několik hodin odležet v chladu.

Alobalové balíčky s rybou grilujeme při střední teplotě z každé strany přibližně 10 - 15 minut.

Grilovanou pražmu podáváme se zeleninovými saláty, omáčkami a pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pražma na grilu

    Celkový počet komentářů: 3
    • panim
      panim

      Pražma je dobrá jako taková. Tenhle recept je fajn, ale mám potíž s alobalem. Nakonec ji dopékám bez něj, aby se udělala trochu kůrčička.

      11.09.2016 20:40:50

    • Anezka
      Anezka

      Vyborny recept, dekuji :)

      12.05.2011 13:08:52

    • Amis
      Amis

      Je lepší čerství rozmarýn posekat úplně na jemno se strouhanou citr.kůrou a zbylé stonky rozmarýnu vložit do rybky.

      06.08.2010 11:03:19


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Pražma na grilu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.