reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zralá masitá rajčata umyjeme, odstraníme nejedlé části a nakrájíme. Potom je pomeleme na masovém mlýnku a prolisujeme.

Rajčatovou hmotu dáme do hrnce a vaříme do zhoustnutí. Horký hustý protlak nalijeme do čistých umytých a vřící vodou vypláchnutých sklenic. Uzavřeme je víčkem a postavíme na plech, aby při nalévání nepukly. Sklenice rychle převážeme celofánem, namočeným ve vodě a každou sklenici samostatně zabalíme.

Sklenice s rajčatovým protlakem uložíme vedle sebe na připravené místo a zakryjeme dekou. Vychladlé je utřeme mokrou utěrkou a uložíme na chladné a suché místo.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pravý rajčatový protlak

    Celkový počet komentářů: 2

    • babi
      babi

      A co postup?

      Nejen název .Postup by si měl autor prakticky zkusit. Není on kouzelník?

      10.11.2010 09:31:44

    • Ota
      Ota

      Pravý rajčatový protlak ?

      No a z čeho se dělá normální, obyčejný ??

      10.11.2010 00:24:43

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Pravý rajčatový protlak

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.