reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Povidlové mlsání

Recept na zdravé mlsání.


  • 4,0

    4 5
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Povidla (domácí se mohou přisladit) a ostatní suroviny smícháme, drcených piškotů přidáme tolik, ať je směs dostatečně hustá.

Plech vyložíme alobalem nebo pečícím papírem a směs na ní rozprostřeme na sílu stébla. Směs necháme schnout nejlépe v topné sezóně na topení a ve velmi vlažné troubě dosušit, až povrch zatvrdne a není lepivý. Doba sušení je asi 5 až 7 dní.

Potom povidlové mlsání nakrájíme na čtverečky 2 x 2cm. Je to výborné pro děti místo bonbonů, rum můžeme vynechat.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Povidlové mlsání

    Celkový počet komentářů: 2

    • .Renča.
      .Renča.

      V ingrediencích jsem povidla vůbec nenašla. Jaké množství je do receptu potřeba?

      14.04.2009 19:07:48

      • bobeška
        bobeška

        Re: povidla?

        tento recept nebyl zveřejněn úplný, povidel se dává 1kelímek (kupovaných, myslím že je to půl kila) a patří tam ještě hrst ovesných vloček, usušení se pozná až povrch přestane být lepivý

        15.04.2009 20:18:37

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Povidlové mlsání

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.