Povidla bez cukru

2 h 40 min | chuťovka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 29015x
Recept na povidla pro všechny, co rádi mlsají.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Asi 5 kg vyzrálých švestek vypeckujeme.

Vypeckované švestky dáme do hlubšího plechu, strčíme do trouby a tu zapneme na 170 stupňů. Švestky pečeme. Poprvé je promícháme za hodinu, pak po půl hodině. Asi za 4 hodiny jsou povidla hotová.

Z 5-ti kilo švestek jsem získala 3 velké sklenice a jednu malou sklenici povidel na ochutnání. Povidla bez cukru konzumujeme podle zvyklostí jako běžná povidla.

autor receptu:

Povidla bez cukru

Počet přidaných receptů: 10

Ingredience

4,8
skvělý recept
31 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Povidla bez cukru

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Povidla bez cukru
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept