reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pošírovaný losos s citronovou majonézou

Chutně upravený losos podávaný s fenyklovým salátem a majonézou. Recept na netradiční rybí specialitu.


  • 3,7

    3,6 3
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

směs



Postup přípravy

Pórek, řapíkatý celer, kousek fenyklu a mrkev nakrájíme na kostičky a vhodíme do hrnce s vodou. Dochutíme solí, pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Přidáme kapku bílého vinného octa, čerstvý tymián a petrželku.

Do hrnce s vodou vložíme lososa a přivedeme k varu. Mezitím v míse rozmícháme žloutky se lžící dijonské hořčice, špetkou soli a pepře a pár kapkami citronové šťávy. Šleháme a pomalu přiléváme olej, až majonéza zhoustne.

Fenykl nakrájíme na co nejtenčí plátky, zakápneme citronem, dochutíme solí a pepřem.

Pošírovaného lososa servírujeme s fenyklovým salátem, s majonézou a mořskou solí.

Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pošírovaný losos s citronovou majonézou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.