Chutně upravený losos podávaný s fenyklovým salátem a majonézou. Recept na netradiční rybí specialitu.
4 plátky | losos |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
petrželka | |
tymián | |
fenykl | |
bobkový list | |
nové koření | |
vinný ocet (bílý) | |
mletý černý pepř | |
omáčka | |
2 ks | žloutek |
citronová šťáva | |
rostlinný olej | |
1 lžíce | dijonská hořčice |
směs | |
1 ks | pórek |
1 ks | mrkev |
1 ks | řapíkatý celer |
autor Zdeněk Pohlreich
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena