reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Portugalské roštěnky

Maso potřené česnekem a obalené ve vejci se sýrem. Podáváme s dušnými fazolkami, žampiony a rajčetem.


  • 3,0

    648×

    2,9 648
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme česnekem a jednu stranu namočíme ve vejci rozšlehaném se sýrem, pak maso opečeme po obou stranách v oleji. Na jiné pánvi na másle orestujeme žampiony, zalijme vínem, přidáme protlak, fazolky a dusíme. Roštěnky podáváme obalenou stranou nahoru, do středu dáme fazolky a na ně položíme rajče opečené na másle.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Portugalské roštěnky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.