reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Malé telecí řízky naklepeme na tenké plátky a na každý řízek položíme malý plátek šunky a velký čerstvý list šalvěje, opepříme, pevně srolujeme a zajistíme párátkem nebo zavážeme nití.

Na rozehřátém másle s olejem zvolna opečeme po všech stranách dohněda. Potom zalijeme portským vínem, zakryjeme a mírně dusíme 10 - 15 minut.

Portské závitky podáváme horké s vařenými těstovinami pokapanými máslem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Portské závitky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.