Až od Trenčína je tento recept na pečené mleté maso s pórkem.
2 ks | vejce |
50 dl | máslo |
2 ks | žemle |
500 g | pórek |
1 lžíce | sekaná petržel |
1 lžíce | hladká mouka |
tuk na vymazání | |
100 g | uzený eidam |
500 g | míchané mleté maso |
podle potřeby | |
---|---|
sůl | |
mléko | |
vegeta | |
na ozdobu | |
pórek | |
podle chuti | |
mletý pepř | |
mletý zázvor | |
mletá sladká paprika | |
na potření | |
hořčice plnotučná |
autor konko
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena