Pórková příloha

10 min | příloha | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 348x
Recept na teplou přílohu k rybím nebo masovým pokrmům.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Pórek očistíme a rozkrojíme podélně. Poté nakrájíme na půlkolečka.

Na pánvi rozehřejeme máslo a vsypeme pórek. Za občasného promíchání osmahneme. Když nám pórek změkne, přidáme šafrán a ochutíme sojovou omáčkou, kterou za stálého míchání necháme vsáknout do pórku.

Pórková příloha se podává teplá k nejrůznějším pokrmům.

Michy autor receptu:

Pórková příloha

Počet přidaných receptů: 3515

Ingredience

na porce
4
skvělý recept
4 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pórková příloha

Přidat příspěvek k receptu Pórková příloha
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!

  • Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Rádi si v těchto dnech zdobíte zahrádku, terasu nebo balkon pestrobarevnými a různě velikými dýněmi? A jak by také ne, je přece jejich čas a jako podzimní dekorace jsou nepřekonatelné. Už také víme, že dýně je nadmíru zdravá zelenina a pomůže nám dokonce i s hubnutím.




přidat nový recept