reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pórková krkovička

Zapečené plátky masa s pórkem, sýrem, ořechy a bylinkami. Recept z vepřové krkovičky.


  • 4,0

    4 4
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Pórky očistíme a nakrájíme na asi 5 cm špalíčky. Uvaříme je v osolené vodě, vyjmeme a necháme na cedníku okapat.

Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, posypeme kari kořením, obalíme v mouce a na sádle na pánvi rychle opečeme. Plátky přendáme na vymazaný pekáček, na každý vyskládáme okapaný pórek, posypeme vegetou a dáme plátek másla.
Na chvíli dáme do rozehřáté trouby zapéct.

Zatím si nastrouháme tvrdý sýr. Sýr smícháme s mletými ořechy a maso s pórkem hustě posypeme. Dáme zpět do trouby a dopečeme.

Upečenou pórkovou krkovičku ještě teplou posypeme pokrájenými bylinkami (petrželka, bazalka, libeček, pažitka).

Pórkovou krkovičku podáváme s kaší a zeleninovým salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pórková krkovička

    Celkový počet komentářů: 2

    • Jarda
      Jarda

      5 cm je moc ...

      ... u těch pórkových špalíčků, ne?

      14.05.2016 22:10:29

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Pórková krkovička

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.