Pomerančový losos

20 min | hlavní chod | 2 porce | Ostatní kuchyně | recept zobrazen: 950x


Postup přípravy receptu

Podkovy lososa lehce osolíme, pocukrujeme a dáme do misky. Zalijeme čerstvě vymačkanou pomerančovou šťávou z 1 - 2 pomerančů, přidáme nasekaný česnek a necháme přes noc marinovat v chladu.

Před smažením lososa obalíme v hladké mouce a osmažíme v rozpáleném oleji.

Pomerančového lososa podáváme s jasmínovou rýží. Na talíři můžeme lososa ozdobit plátkem pomeranče.

autor receptu:

Pomerančový losos

Počet přidaných receptů: 55

Ingredience

na porce
4
skvělý recept
5 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pomerančový losos

Přidat příspěvek k receptu Pomerančový losos
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept