reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pomazánka z uzených šprotů

Rybí pomazánka z pár surovin. Chutná jako našlehaná pěna.


  • 3,6

    3,6 8
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty


Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 529 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Postup přípravy

Z uzených šprotů odkrojíme ocásky a hlavu.

Do misky dáme asi 3/4 kelímku pomazánkového másla, jogurt, uzené šproty a společně rozmačkáme a mícháme do hladké hmoty. Přidáme lžíci hořčice a mletou papriku. Znovu dobře promícháme.

Pomazánku z uzených šprotů podáváme na jakémkoliv pečivu.

Pro obměnu lze do pomazánky přidat i na kostičky nakrájenou cibuli, ubrat pomazánkového másla nebo přidat oblíbené koření. Je dobrá i na druhý den po odležení v lednici.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pomazánka z uzených šprotů

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.