reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pomazánka z tresčích jater se zeleninou

Recept na chutnou pomazánku z tresčích jater a vařené zeleniny. Na toustech je skvělá!


  • 3,9

    14×

    3,8 14
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme společně s očištěnou červenou paprikou na drobné kostičky. Přichystáme si konzervu tresčích jatýrek, celer s mrkví očistíme a uvaříme doměkka. Sterilované okurky nakrájíme nadrobno.

Vychladlou zeleninu pokrájíme na malé kostičky, přidáme cibuli, okurky, papriku a nakonec vidličkou rozetřená játra. Vše dobře promícháme, spojíme majonézou a podle chuti pomazánku osolíme, opepříme a okyselíme citronovou šťávou. Můžeme doplnit nasekanou pažitkou.

Pomazánku z tresčích jater se zeleninou ihned mažeme na opečené plátky veky, výborně chutná i na klasických topinkách.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pomazánka z tresčích jater se zeleninou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.