reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pomazánka z parmazánu

Recept na trošku dražší pomazánku ala Itálie.


  • 2,6

    2,6 5
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Parmazán na velmi jemno nastrouháme nebo umeleme.

Sýrovátkový krém ricotta vyjmeme z lednice a vsypeme do misky. Já použila kelímek s váhou 250 g. Pomocí vidličky zapracujeme parmazán a dochutíme chilli pastou naloženou v soli. Podle chuti můžeme přidat i více než jednu lžičku. Pokud je potřeba, zředíme troškou mléka.

Pomazánku z ricotty a parmazánu mažeme na celozrnné bagetky. Je skvělá i na jednohubky a chlebíčky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pomazánka z parmazánu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.