reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pomazánka z gorgonzoly

Recept na skvělou pomazánku z gorgonzoly, ořechů a čerstvé šalotky.


  • 2,3

    2,3 3
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Postup přípravy

Gorgonzolu nastrouháme. Šalotku oloupeme a nasekáme nadrobno. Dále si připravíme nadrobno nasekané vlašské ořechy, smetanový termizovaný sýr, hrubozrnnou hořčici a hustý bílý jogurt.

Gorgonzolu dáme do mísy a přidáme ostatní suroviny. Pomazánku dobře promícháme a dochutíme solí a čerstvě mletým barevným pepřem. Solíme opatrně, sýr bývá sám o sobě dost slaný.

Pomazánku z gorgonzoly necháme před podáváním pořádně vychladit. Je skvělá i na jednohubky a chlebíčky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pomazánka z gorgonzoly

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.