Chcete mít jistotu, že maso v guláši bude krásně měkké? Pak zvolte metodu pomalého pečení při 100 - 120 °C a pečte cca 5 - 8 hodin. Guláš není zahušťovaný moukou a chutná výborně!
2 ks | cibule |
1 ks | celer |
0.5 l | pivo |
3-6 ks | mrkev |
2 ks | petržel |
0.5 l | hovězí vývar |
1 kg | hovězí kližka |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
chilli pasta |
Masopustní hodování: Zabijačkový guláš, tlačenka a výborné sádlo jako za starých časů
Sváteční masopustní období je plné dobrot a my se dnes zaměříme na pokrmy, které k masopustu a zabijačkám právem patří. Vybrali jsme pro vás prověřené recepty na masopustní guláš, vepřovou roládu, bůčkovou tlačenku a třeba i výtečnou huspeninu. Nechybí ani recept na správně vyškvařené sádlo.
autor 5jideldenne
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena