reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Pomalu pečená kachna téměř bez práce

Celkový počet komentářů: 17
  • stavros666
    stavros666

    Pomalu pečená kachna téměř bez práce

    Děkuji za inspiraci,udělal jsem ji takto a musím říci,že se povedla.Všem strávníkům,k mé bezmezné radosti,oběd chutnal,že za chvíli nic nezbylo.A také ocenili,že jsem podával kachnu už odkostěnou.Současně posílám pár fotografií a přeji všem dobrou chuť i zažíváníčko….///

    16.03.2019 22:12:32

  • Lenka
    Lenka

    Komentář k receptu Pomalu pečená kachna téměř bez práce

    Udělala jsem tu chybu, že jsem slepě věřila receptu a pokyny následovala přesně. Po pěti hodinách pečení jsem odkryla polosyrovou kachnu.

    31.10.2018 14:35:59

  • Libchen
    Libchen

    Komentář k receptu Pomalu pečená kachna téměř bez práce

    Jitka Staňková, promiň, já se s Venom nehádám, mne za to nestojí. je to jen reakce na její pořád útočíci komenty na mne od kdy jsem tady a taky jsem se dozvěděla, že je má na mnoho jiných použivatelú. mne Venom opravdu nezajíma :-)
    a ted k receptu, moc mne těší, ža ho práve skoušíš a budu ráda, jestli mi napíšeš, jak jsi byla spokojena -
    Přeji Ti hezký den :-

    18.03.2017 12:03:05

  • jitka staňková
    jitka staňková

    pomalu pečená kachna

    tak mám v troubě tu kachnu na pomalo a jdu číst,jak se lidem povedla a najdu tu samé hádavé psaní Libchen a Venom,tady očekávám něco o vaření a ne dámy na pavlači,ať se podívám kamkoliv ,všude se lidi hádají,co z toho máte?????

    18.03.2017 11:41:39

  • venom
    venom

    Komentář k receptu Pomalu pečená kachna téměř bez práce

    Asi špatně čtete, nebo jste nepochopila Vy. Nedávám sem recepty od doby co existuje instagram, ale to je pro Vás nedostupné, tam by se ty Vaše dlouhé slohové úkoly nevešly :-) a hlavně by je tam nikdo nečetl.
    Jo a já tu kachnu dělám ,,dvanáctihodinovou " taky ji tu najdete :-))

    05.02.2017 17:41:15

    • Libchen
      Libchen

      Re: Komentář k receptu Pomalu pečená kachna téměř bez práce

      Venom, na instagramu jsem dávno :-) jaksi jsem si Vás tam nevšimla. asi se moc nudíte a nemáte co dělat, že jo? moje kachna se peče 5 a 1/2 hodiny, ne 12 hodin, ten recept, který vydávate za Váš, znám již víc než 20 let a ujišťuji Vás, že není Váš :-)
      ten recept tu nemáte! podívala jsem se, tak nelžete!
      Opravdu špatně čtěte, několikrát jsem zde napsala, že se s Vámi nehodlám bavit o čemkoliv, když se nudíte a jste frustrovná, to je Váš problém, nikoho jiného :D
      je mi fuk, co si myslíte o mých receptech, Vaše mínění je pro mne bezcenné :-)
      považujte to za mou poslednou reakci na Vaše slohové práce, hlavně když jsem viděla ty Vaše ubohé recepty :D

      06.02.2017 06:31:24

  • Ema
    Ema

    No,přemýšlela jsem o tom,že bych to jednou přece jen podle Tvého receptu zkusila a po Tvé odpovědi to tedy někdy zkusím.Jsem moc zvědavá zda budeš mít pravdu.V každém případě dám vědět.Taky musím po štiplavém komentáři od venom nahlédnout na Tvoje recepty-asi budou dobré,když má někdo potřebu takto reagovat na stránkách o vaření.Mně to vůbec nevadí,že je tu recept i vícekrát.Holt vaříme my kuchařky hodně věcí stejně,no.

    04.02.2017 20:56:29

    • Libchen
      Libchen

      Re: Zkusím.

      Ahoj Ema, budu jen ráda, když tento recept skusíš, je opravdu výborný. a velice mne potěší, když dáš vědět, jak jsi byla spokojena?
      Když jsem před rokem přišla, tak mne Venom upozornila, že jsou tady 3 stálice proti kterým nemám šanci, co sama brzo zjistím :-) Nic jsem nehodlala zjistit, brzo se mi přimluvili jiní díky duchaplným komentářúm Venom k mojim receptúm a neměli o ní valnou mínku :-(
      já ji taky nemám, je mi jí moc líto, že je tak frustrovaná, rozebírat ji jistě nebudu!
      Emo, nevím jestli jsou moje recepty dobré, ale jistě jsou dělané s láskou a s respektem k jídlu a kuchařskému umění, jsem jenom pouhej amatér a souhlasím, mnoho z nás vaří hodně podobně, také mi nevadí podobné recepisy, protože v každém z nich je něco dobré, hezké a nové od autora, který daný recept vložil :-)

      05.02.2017 06:22:51

  • Ema
    Ema

    No,já tedy peču kachnu nejvýš 3 hodiny,sice občas nakouknu,ale hlavně odeberu sádlo a udělám výbornou šťávu a rozhodně nepolévám knedlíky tukem.Dělám vše ten den a kachnička je výborná a ušetřím čas večer i při pečení.Ale je to o tom,jak je každý zvyklí.Sádlo taktéž používám na chleba,ale také třeba pod rošťenku apod.

    04.02.2017 10:04:56

    • Libchen
      Libchen

      Re: 5 hodin?

      Ahoj Ema, iste je to o tom, na čo je každý z nás naučený, zvykla som piecť predtým tak ako aj Ty :-). Túto kačku som piekla tak, ako som napísala, teda plných 5 a pol hodiny a poviem Ti, že som ešte nikdy v živote nemala vypečeného toľko tuku a také šťavnaté mäsíčko, mäkkučké ako masielko, na moje prekvapenie sa nerozpadávalo, dobre sa krájalo, pričom kožička bola krásne vypečená a chrumkavá, rozhodla som sa, že už inak piecť ako teraz ani nwebudem.
      dakujem za Tvoj pekný komentár :-)

      04.02.2017 11:17:17

  • venom
    venom

    Opět nic nového.

    03.02.2017 23:51:34

Nalezeno receptů: 17

Přidat příspěvek k receptu Pomalu pečená kachna téměř bez práce

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.