reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Polský boršč z červené řepy

Celkový počet komentářů: 1
  • KKK
    KKK

    Jak se ale na to přišlo, že je to oblíbený nápoj Poláků na kocovinu? Blbost, ten nápoj je samozřejmě pivo ;) Určitě se v Polsku nepije tento boršč na kocovinu. A na oslavách, mezi chody se podává většinou dršťkovou, nikoliv boršč, a pokud ano tak trošku jiným způsobem. Právý boršč by měl mít barvu hluboko červenou, něco jako tmavé třešně a určitě se nedává s vajíčkem natvrdo. Také recept nic moc, bohužel, ale je to jen "falešný boršč", za nic se nedává fenykl, u vaření chybí kousek pořádného masa, klidně hovězí (to není jen ve štědrovečerním), chybí majoranka, a bez ní není boršč jako boršč. Škoda...

    22.12.2013 18:58:21

Nalezeno receptů: 1

Přidat příspěvek k receptu Polský boršč z červené řepy

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.