reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Polská polévka z červené řepy

Přestože na talíři vypadá polévka celkem jedovatě, je chutná a zdravá.


  • 3,1

    98×

    3 98
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

příloha



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 543 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 591 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 660 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Postup přípravy

Řepu oloupeme, nakrájíme na větší kousky a s vývarem dáme vařit. Jakmile změkne, zesvětlá a obarví vývar, vyndáme ji. Přidáme ocet, pepř, osolíme a podle chuti dochutíme polévkovým kořením.

Ve šlehačce rozmícháme hladkou mouku a polévku jí zahustíme. Krátce povaříme.

Do každého talíře dáme kousky řepy, dvě lžíce šťouchaných brambor, přelijeme polévkou a vložíme půlku vajíčka.

Polskou polévku z červené řepy ozdobíme lístečky petrželky a ihned podáváme..

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Polská polévka z červené řepy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.