reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 169 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Česnek oloupeme společně s cibulí. Nakrájíme ho na plátky, cibuli na proužky.

Na dno pekáčku dáme plátky anglické slaniny, na to navrstvíme naklepané, osolené, opepřené a sladkou paprikou posypané plátky krkovice. Posypeme připravenými plátky česneku a proužky cibule.
Další vrstvu tvoří oloupané brambory nakrájené na plátky, které posolíme, pokmínujeme a posypeme majoránkou.
Další vrstvu tvoří kuřecí křídla nebo stehýnka, které okořeníme grilovacím kořením a dáme na brambory.

Navrch polovnické mísy pokladame kousíčky másla a přikryjeme alobalem. Dáme péct zakryté tak na 45 - 50 minut na 175 °C. Pak odkryjeme a necháme dopéct. Je to moc dobré a šťavnaté jídlo.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Polovnická mísa

    Celkový počet komentářů: 1

    • venca
      venca

      chybí tam ještě krůta ale jinak klobouk dolů!

      09.11.2010 14:49:26


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Polovnická mísa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.