reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Polévka Zuppa di pomodoro

Recept na rychlou polévku po italsku.


  • 4,6

    131×

    4,6 131
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 545 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Jako od maminky: Segedínský guláš krok za krokem

18. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 660 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Postup přípravy

Zeleninu a bylinky očistíme a nasekáme. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu.

V hrnci rozpálíme olej a cibulku s česnekem na něm orestujeme. Přidáme rajčatový protlak, fazole i s nálevem a podlijeme vodou. Hrnec přikryjeme poklicí a asi 15 minut zvolna vaříme.Uvařené těstoviny dáme do polévky, dochutíme solí, pepřem a nasekanou bazalkou. Podle potřeby zahustíme solamylem rozmíchaným v troše vody.

Polévku Zuppa di pomodoro rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Polévka Zuppa di pomodoro

    Celkový počet komentářů: 6
    • Kamillio
      Kamillio

      Komentář k receptu Polévka Zuppa di pomodoro

      Ten solamyl mne teda dorazil :)

      17.04.2018 16:03:50

    • karin
      karin

      Dost divný recept

      Nevěřím, že italové vaří polévku z rajského protlaku. Používají čerstvá , v zimě spíš zavařená celá či krájená rajčata..

      21.10.2012 13:44:38

    • Lucie
      Lucie

      Vypadá to pěkně nechutně. To co píše Honza, je opravdu zuppa di pomodoro.

      20.10.2012 22:32:58


    • Honza
      Honza

      Omlouvám se ale nějak jsem v receptu přehlédl, že by se tam přidávali rajčata ;) Ještě jsem nevidel nikoho uvařit chutnou rajčatovou polévku bez rajčat.

      Můj recept na dvě až tři porce je absolutně jednoduchý. Koupím si zralá rajčata asi jeden kilogram k tomu stroužek česneku hrst čerstvé bazalky na olivovem oleji orestuji cibulku přidám rajčata, osolím, osladim, přidám kořeni podle chuti, pepř, bobkový list, hřebíček, bazalku a česnek. Podusím dokud rajčata nejsou měká cca 30 minut. Poté propasiruji a do hotove polevky přidám trošku másla. Na talíři ozdobim zakysanou smetanou, případně kdo ma ještě rád tak bazalkove pesto. Podáváme s čerstvým pečivem.

      Tento pokrm víše ke kteremu pisi tento komentář prosím nenazívejte zuppa di pomodoro.

      20.01.2012 11:52:16


    Nalezeno receptů: 6

    Přidat příspěvek k receptu Polévka Zuppa di pomodoro

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.