reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Polévka Zuppa di pomodoro

Recept na rychlou polévku po italsku.


  • 4,6

    131×

    4,6 131
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 817 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 033 hodnocení

Nejlepší podzimní polévky, které spolehlivě zahřejí!

28. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 755 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 852 hodnocení

Pitný režim dětí

28. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 142 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 219 hodnocení

Milujete karbanátky? Zkuste recepty, které vás posadí na židli!

28. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 613 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 799 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

28. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 698 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí knedlíky: K pečené huse, bůčku i ke guláši

27. 9. 2020

Postup přípravy

Zeleninu a bylinky očistíme a nasekáme. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu.

V hrnci rozpálíme olej a cibulku s česnekem na něm orestujeme. Přidáme rajčatový protlak, fazole i s nálevem a podlijeme vodou. Hrnec přikryjeme poklicí a asi 15 minut zvolna vaříme.Uvařené těstoviny dáme do polévky, dochutíme solí, pepřem a nasekanou bazalkou. Podle potřeby zahustíme solamylem rozmíchaným v troše vody.

Polévku Zuppa di pomodoro rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Polévka Zuppa di pomodoro

    Celkový počet komentářů: 6
    • Kamillio
      Kamillio

      Komentář k receptu Polévka Zuppa di pomodoro

      Ten solamyl mne teda dorazil :)

      17.04.2018 16:03:50

    • karin
      karin

      Dost divný recept

      Nevěřím, že italové vaří polévku z rajského protlaku. Používají čerstvá , v zimě spíš zavařená celá či krájená rajčata..

      21.10.2012 13:44:38

    • Lucie
      Lucie

      Vypadá to pěkně nechutně. To co píše Honza, je opravdu zuppa di pomodoro.

      20.10.2012 22:32:58


    • Honza
      Honza

      Omlouvám se ale nějak jsem v receptu přehlédl, že by se tam přidávali rajčata ;) Ještě jsem nevidel nikoho uvařit chutnou rajčatovou polévku bez rajčat.

      Můj recept na dvě až tři porce je absolutně jednoduchý. Koupím si zralá rajčata asi jeden kilogram k tomu stroužek česneku hrst čerstvé bazalky na olivovem oleji orestuji cibulku přidám rajčata, osolím, osladim, přidám kořeni podle chuti, pepř, bobkový list, hřebíček, bazalku a česnek. Podusím dokud rajčata nejsou měká cca 30 minut. Poté propasiruji a do hotove polevky přidám trošku másla. Na talíři ozdobim zakysanou smetanou, případně kdo ma ještě rád tak bazalkove pesto. Podáváme s čerstvým pečivem.

      Tento pokrm víše ke kteremu pisi tento komentář prosím nenazívejte zuppa di pomodoro.

      20.01.2012 11:52:16


    Nalezeno receptů: 6

    Přidat příspěvek k receptu Polévka Zuppa di pomodoro

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.