reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Polévka z rybího filé se zeleninou

Chutná verze rybí polévky.


  • 4,7

    30×

    4,7 30
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 545 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 660 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno, zbylou zeleninu nakrájíme na nudličky.

Na části tuku osmahneme dorůžova pokrájenou cibuli a zeleninu. K osmažené zelenině přidáme rybí filé pokrájené na drobnější kousky. Mírně osolíme a za občasného promíchání podusíme.

Ze zbylé dávky tuku a mouky připravíme světlou zásmažku a zamícháme do ní papriku, zalijeme vodou a nejméně hodinu vaříme. Ke konci varu přidáme do polévky utřený česnek se solí a pepř. Pak přidáme rybí filé podušené na tuku se zeleninou, znovu krátce povaříme a dochutíme polévkovým kořením.

Polévku z rybího filé ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Polévka z rybího filé se zeleninou

    Celkový počet komentářů: 2

    • petr
      petr

      Receptury teplých pokrmů

      Slušelo by se říct, že tento recept pochází z bible socialistické kuchyně - knihy Receptury teplých pokrmů. Jednou jsem slyšel jednoho televizního kuchaře, jak o ní říká, že to byla metla kuchyně. BLB. No, neměla obrázky, ale obsahovala všechny možné recepty, hlavně hotovky jsou úžasné. Vycházela z tehdy dostupných surovin, leccos se dnes vaří z čerstvé zeleniny (za socika někdy byla a jindy ne), nicméně trvám na tom, že to je skvělá kniha, ze které se i dnes hojně opisuje....

      23.12.2018 11:35:45

    • Péťa
      Péťa

      Výborná polévka

      Výborná polévka a nenáročná na práci.Díky za recept!

      23.12.2014 18:27:15


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Polévka z rybího filé se zeleninou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.