Polévka z čerstvých rajčat a celeru

45 min | polévka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 470x
Všichni známe rajskou polévku. Když je dobrý recept a šikovný kuchař, není vůbec špatná. Ale zkoušeli jste už někdy polévku z čerstvých rajčat? Bezkonkurenční záležitost! Jeden hrnec stačit nebude.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Rajčata a celer omyjeme a nakrájíme na menší kusy. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

V hrnci rozehřejeme máslo se lžící oleje a necháme na něm pomalu zesklovatět cibuli. Přidáme celer a ještě chvíli opékáme, poté přidáme rajčata, podlijeme částí vývaru, přiklopíme a necháme pár minut dusit.

Polévku z čerstvých rajčat rozlijeme do talířů a ihned podáváme samotnou nebo s pečivem.

Zdroj: www.akademiekvality.cz

autor receptu:

Polévka z čerstvých rajčat a celeru

Počet přidaných receptů: 139

Ingredience

na porce
5
skvělý recept
4 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Polévka z čerstvých rajčat a celeru

Přidat příspěvek k receptu Polévka z čerstvých rajčat a celeru
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept