reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Polévka z čerstvých rajčat a celeru

Všichni známe rajskou polévku. Když je dobrý recept a šikovný kuchař, není vůbec špatná. Ale zkoušeli jste už někdy polévku z čerstvých rajčat? Bezkonkurenční záležitost! Jeden hrnec stačit nebude.


Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Ingredience

Postup přípravy

Rajčata a celer omyjeme a nakrájíme na menší kusy. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

V hrnci rozehřejeme máslo se lžící oleje a necháme na něm pomalu zesklovatět cibuli. Přidáme celer a ještě chvíli opékáme, poté přidáme rajčata, podlijeme částí vývaru, přiklopíme a necháme pár minut dusit.

Polévku z čerstvých rajčat rozlijeme do talířů a ihned podáváme samotnou nebo s pečivem.

Zdroj: www.akademiekvality.cz

reklama

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Polévka z čerstvých rajčat a celeru