reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Polévka z čerstvých rajčat a celeru

Všichni známe rajskou polévku. Když je dobrý recept a šikovný kuchař, není vůbec špatná. Ale zkoušeli jste už někdy polévku z čerstvých rajčat? Bezkonkurenční záležitost! Jeden hrnec stačit nebude.


  • 4,2

    4,2 5
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Rajčata a celer omyjeme a nakrájíme na menší kusy. Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.

V hrnci rozehřejeme máslo se lžící oleje a necháme na něm pomalu zesklovatět cibuli. Přidáme celer a ještě chvíli opékáme, poté přidáme rajčata, podlijeme částí vývaru, přiklopíme a necháme pár minut dusit.

Polévku z čerstvých rajčat rozlijeme do talířů a ihned podáváme samotnou nebo s pečivem.

Zdroj: www.akademiekvality.cz

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte první komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Přidat příspěvek k receptu Polévka z čerstvých rajčat a celeru

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.