Polévka s kari kořením a játry. Podáváme s osmaženou houskou.
2 lžíce | máslo |
1 ks | cibule |
0.8 l | voda |
40 g | hladká mouka |
1 lžička | kari koření |
200 g | telecí játra |
1 kostka | bujón zeleninový |
0.5 l | smetana na vaření |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
čerstvá pažitka | |
podle potřeby | |
olej na opečení | |
2 ks | houska (den stará) |
autor konko
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena