reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Poleva z čokolády

Poleva z čokolády vhodná na dorty a cukroví.


  • 3,3

    82×

    3,3 82
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

poleva



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Postup přípravy

Cukr s vodou uvaříme.

Přidáme na čtverečky nalámanou čokoládu a za stálého míchání vaříme.

Nakonec přidáme máslo a mícháme, než poleva dostane lesk.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Poleva z čokolády

    Celkový počet komentářů: 4
    • Káťa Burianová
      Káťa Burianová

      Ve svém vlastním zájmu tnehle recpet nezkoušejte. Akorát zbytečně příjdete o dané suroviny a výsledek je příšerný.

      01.03.2011 10:36:25

    • Staňa Vrzalová
      Staňa Vrzalová

      1,5 kg rajčat, 25 dkg cukru, 25 dkg cibule ,1 polévková lžíce soli, kapie, 2 dcl octa, kousek skořice. Rajčat, cibuli a kapie nakrájet a vše dohromady dát vařit. Vaříme celkem 1,5 hod. potom rozmixovat, přecedit a nalít do skleniček. Sterilizovat 20 minut na 85 stupňů.

      29.07.2007 17:26:51

      • Staňa Vrzalová
        Staňa Vrzalová

        Jedná se o kečup. Je velmi dobrý.

        29.07.2007 17:29:09


    • Staňa Vrzalová
      Staňa Vrzalová

      1,5 kg rajčat, 25 dkg cukru, 25 dkg cibule ,1 polévková lžíce soli, kapie, 2 dcl octa, kousek skořice. Rajčat, cibuli a kapie nakrájet a vše dohromady dát vařit. Vaříme celkem 1,5 hod. potom rozmixovat, přecedit a nalít do skleniček. Sterilizovat 20 minut na 85 stupňů.

      29.07.2007 17:26:48


    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Poleva z čokolády

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.