reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Poleva z čokolády

Poleva z čokolády vhodná na dorty a cukroví.


  • 3,3

    82×

    3,3 82
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cukr s vodou uvaříme.

Přidáme na čtverečky nalámanou čokoládu a za stálého míchání vaříme.

Nakonec přidáme máslo a mícháme, než poleva dostane lesk.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Poleva z čokolády

    Celkový počet komentářů: 4
    • Káťa Burianová
      Káťa Burianová

      Ve svém vlastním zájmu tnehle recpet nezkoušejte. Akorát zbytečně příjdete o dané suroviny a výsledek je příšerný.

      01.03.2011 10:36:25

    • Staňa Vrzalová
      Staňa Vrzalová

      1,5 kg rajčat, 25 dkg cukru, 25 dkg cibule ,1 polévková lžíce soli, kapie, 2 dcl octa, kousek skořice. Rajčat, cibuli a kapie nakrájet a vše dohromady dát vařit. Vaříme celkem 1,5 hod. potom rozmixovat, přecedit a nalít do skleniček. Sterilizovat 20 minut na 85 stupňů.

      29.07.2007 17:26:51

    • Staňa Vrzalová
      Staňa Vrzalová

      1,5 kg rajčat, 25 dkg cukru, 25 dkg cibule ,1 polévková lžíce soli, kapie, 2 dcl octa, kousek skořice. Rajčat, cibuli a kapie nakrájet a vše dohromady dát vařit. Vaříme celkem 1,5 hod. potom rozmixovat, přecedit a nalít do skleniček. Sterilizovat 20 minut na 85 stupňů.

      29.07.2007 17:26:48

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Poleva z čokolády

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.