reklama
hledat uživatel
       

Pohanka s brynzou

Vařená pohanka s bryndzou, cibulkou a osmaženou slaninou. Vegetariáni můžou slaninu vynechat nebo nahradit jinou surovinou.


  • 3,2

    197×

    3,1 197
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Loupanou pohanku spaříme vařící osolenou vodou a necháme 20 minut bobtnat pod pokličkou.



Mezitím si očistíme cibuli a spolu s anglickou slaninou ji nakrájíme nadrobno. Pak je dáme restovat na rozhřátou pánev. Bez oleje.



Hotovou pohanku scedíme a servírujeme na předehřátý talíř. Posypeme ji brynzou a přelijeme smaženou cibulku se slaninou.



Foto:Profimedia.cz

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pohanka s brynzou

    Celkový počet komentářů: 2
    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Pohanka s brynzou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.