Pohanka s brynzou

30 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 157382x
Vařená pohanka s bryndzou, cibulkou a osmaženou slaninou. Vegetariáni můžou slaninu vynechat nebo nahradit jinou surovinou.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Loupanou pohanku spaříme vařící osolenou vodou a necháme 20 minut bobtnat pod pokličkou.

Mezitím si očistíme cibuli a spolu s anglickou slaninou ji nakrájíme nadrobno. Pak je dáme restovat na rozhřátou pánev. Bez oleje.

Hotovou pohanku scedíme a servírujeme na předehřátý talíř. Posypeme ji brynzou a přelijeme smaženou cibulku se slaninou.

Foto:Profimedia.cz

autor receptu:

Pohanka s brynzou

Počet přidaných receptů: 2

Ingredience

3,1
dobrý recept
197 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pohanka s brynzou

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Pohanka s brynzou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!

  • Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Dýně - posílí imunitu v boji proti infekcím

    Rádi si v těchto dnech zdobíte zahrádku, terasu nebo balkon pestrobarevnými a různě velikými dýněmi? A jak by také ne, je přece jejich čas a jako podzimní dekorace jsou nepřekonatelné. Už také víme, že dýně je nadmíru zdravá zelenina a pomůže nám dokonce i s hubnutím.




přidat nový recept