reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podžárka s jablky

Tento recept k nám doputoval až z Ruska! Nudličky vepřové kýty podušené s jablky.


  • 3,0

    684×

    2,9 684
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 662 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 905 hodnocení

Luštěninové penne s čočkovou omáčkou a feta sýrem krok za krokem

27. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 651 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 731 hodnocení

Jak uvařit vejce, aby neprasklo, dalo se dobře oloupat a mělo dokonalý žloutek

26. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 135 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 186 hodnocení

Tvarohové koblihy bez kynutí krok za krokem

25. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 720 hodnocení

Jak na to: Šťouchané brambory jako od babičky

24. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 602 hodnocení

Mleté maso a koření: Naučte se správné kombinace a vyzkoušejte prověřené recepty

24. 2. 2020

Postup přípravy

Vepřovou kýtu očistíme a nakrájíme na plátky, které naklepeme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky či nudličky. Jablka oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na hranolky.

Maso prudce opečeme na pánvi s trochou oleje, přidáme cibulku, zaprášíme moukou a necháme opéct. Přidáme jablka, zalijeme masovým vývarem a vše dusíme doměkka. Podle potřeby dosolíme či jinak okořeníme.

Podžárka s jablky nejlépe chutná s opečenými brambory, rýží nebo noky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Podžárka s jablky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.