reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podžárka s jablky

Tento recept k nám doputoval až z Ruska! Nudličky vepřové kýty podušené s jablky.


  • 3,0

    684×

    2,9 684
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřovou kýtu očistíme a nakrájíme na plátky, které naklepeme a nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky či nudličky. Jablka oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na hranolky.

Maso prudce opečeme na pánvi s trochou oleje, přidáme cibulku, zaprášíme moukou a necháme opéct. Přidáme jablka, zalijeme masovým vývarem a vše dusíme doměkka. Podle potřeby dosolíme či jinak okořeníme.

Podžárka s jablky nejlépe chutná s opečenými brambory, rýží nebo noky.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Podžárka s jablky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.