reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podkrkonošské křupavé placky

Bramborové placky, jsou vhodné jako příloha nebo a hlavní jídlo.


  • 2,9

    1 079×

    2,9 1079
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 600 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 856 hodnocení

Čajové pečivo na vánočním stole

12. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 695 hodnocení

Jemná šlehačková vánočka krok za krokem

11. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Potravinové alergeny a nejčastější příznaky: Poznáváte je?

11. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 693 hodnocení

Vánoční videorecept: Zapomeňte na nudné cukroví, zkuste letos úžasné kakaové piškoty polo-nero!

11. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Vánoční tvarohová štola s brusinkami krok za krokem

10. 12. 2019

Postup přípravy

Brambory omyjeme a uvaříme je ve slupce doměkka. Uvařené brambory necháme vychladnout. Podle potřeby je můžeme uvařit den předem.

Brambory nastrouháme. Brambory zpracujeme se solí a moukou, až vznikne těsto tuhé jako na nudle. Vyválíme z něj placky.

Podkrkonošské placky pečeme po obou stranách na vymazaném plechu v troubě.

Podkrkonošské křupavé placky podáváme čerstvě upečené, kdy jsou křehké a křupavé. Podle chuti můžeme do těsta zpracovat česnek a bylinky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Podkrkonošské křupavé placky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.