reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podkrkonošské křupavé placky

Bramborové placky, jsou vhodné jako příloha nebo a hlavní jídlo.


  • 2,9

    1 078×

    2,9 1078
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 526 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Videorecept na Slaný koláč s rajčaty a cibulí

19. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Co s přebytky zeleniny: Zkuste ji zmrazit a uchovat na zimu

19. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Hrníčkové recepty: Vyzkoušejte rychlé koláče bez vážení

18. 8. 2019

Postup přípravy

Brambory omyjeme a uvaříme je ve slupce doměkka. Uvařené brambory necháme vychladnout. Podle potřeby je můžeme uvařit den předem.

Brambory nastrouháme. Brambory zpracujeme se solí a moukou, až vznikne těsto tuhé jako na nudle. Vyválíme z něj placky.

Podkrkonošské placky pečeme po obou stranách na vymazaném plechu v troubě.

Podkrkonošské křupavé placky podáváme čerstvě upečené, kdy jsou křehké a křupavé. Podle chuti můžeme do těsta zpracovat česnek a bylinky.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Podkrkonošské křupavé placky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.