Maminka byla Rusínka. Její boršč jsem se naučila vařit a dnes ho vaří i dcera pro svou rodinu.
3 lžíce | olej |
4 ks | brambory |
4 ks | bobkový list |
400 g | maso hovězí přední |
100 g | hlávkové zelí |
150 g | kořenová zelenina |
1 ks | červená řepa |
5 kuliček | celé nové koření |
2-3 ks | hovězí kost |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř | |
zakysaná smetana | |
podle potřeby | |
ocet |
autor Olga Smolíková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena