reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pochoutka v alobalu

vepřové maso v alobalu


  • 3,4

    96×

    3,3 96
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 530 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 803 hodnocení

Recept na jablkovou bábovku s ořechy krok za krokem

25. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Milujete chuť sušených rajčat? Připravte si domácí a levnější variantu

24. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Provoní celou kuchyň! Francouzský hruškový koláč s polevou krok za krokem

23. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Když máte hub plné košíky: Pusťte se do zavařování

23. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 527 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Postup přípravy

Maso podle potřeby začistíme. Nakrájíme jej na plátky, naklepeme je a osolíme.

Cibuli oloupeme. Rajčata zbavíme stopek a omyjeme. Papriky zbavíme jádřinců a semínek a omyjeme. Klobásu, cubili, rajčata a papriky nakrájíme na kolečka. Brambory oloupeme a taktéž nakrájíme na kolečka.

Na čtyři kusy alobalu rozložíme oloupané brambory,osolíme a posypeme kmínem. Rozložíme na ně plátky masa, slaniny a kolečka klobásy, cibule, rajčat a papriky. Vše opepříme a pokapeme worcesterskou omáčkou.

Alobal dobře uzavřeme, položíme na rošt nebo na plech a dáme péct na 40 až 45 minut do vyhřáté trouby.

Alobal rozbalujeme až 5 minut po vyjmutí z trouby.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pochoutka v alobalu

    Celkový počet komentářů: 2

    • Lumi
      Lumi

      Dobrý den, při vší úctě k rackům... - pracovala jsem s cca třetinovým množstvím všech surovin a přesto byl veliký problém balíčky zavinout. Běžně dostupná role potravinářského alobalu byla na takové "hromady" příliš úzká. O "dobrém uzavření" nemohla být ani řeč, musela jsem si nakonec pomoci pečícím papírem, který jsem spojila párátkem. Nedovedu si představit, jaký typ alobalu používáte, dodržíte-li uvedenou gramáž a porce jsou skutečně čtyři. Jinak je to samozřejmě výborné jídlo. S pozdravem Lucie.

      26.05.2009 18:15:24

      • Karel ..
        Karel ..

        Z běžného alobalu nastříhám pruhy,vždy dva složím do kříže,nemám problém s balením. Pečící papír můžete svázat drátkem, kancelářskou sponkou, je dost široký.
        Třeba autor receptu zná lepší možnost a poradí Jídlo je opravdu výborné, mám vyzkoušeno.

        21.03.2010 22:25:18


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Pochoutka v alobalu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.