reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Velkou cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Maso omyjeme pod tekoucí vodou, nakrájíme na kostky. Stroužky česneku prolisujeme.

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme maso a krátce orestujeme. Osolíme, posypeme mletou paprikou (můžeme na půl sladkou a pálivou), zalijeme vodou a přidáme rajský protlak. Vše dusíme doměkka. Prolisujeme česnek, dochutíme solí. Do 1/4 litru vody dáme 2 - 3 lžíce mouky, rozmícháme a zahustíme.

Jako příloha k plovdivskému masu jsou výborné těstoviny a před podáváním můžeme posypat nastrouhaným sýrem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Plovdivské maso

    Celkový počet komentářů: 1

    • pavel pecháček
      pavel pecháček

      Velmi chutné. Omáčku necedím.

      14.09.2011 10:35:36

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Plovdivské maso

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.