reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Plovdivské maso s česnekem

Recept na chutný oběd nebo večeři z vepřového masa.


  • 4,0

    4 4
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Postup přípravy

Vepřovou plec nakrájíme na drobné kousky. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme.

Cibuli osmažíme na tuku dorůžova, přidáme nakrájené maso a opečeme. Potom přidáme rajčatový protlak, 2 stroužky prolisovaného česneku, mletou papriku, sůl a podlijeme vodou. Maso dusíme doměkka, pak vyjmeme stranou.

Šťávu zahustíme jíškou, přidáme prolisovaný stroužek česneku a provaříme asi 10 minut. Poté omáčku přecedíme a ještě 10 - 15 minut provaříme, než nám vystoupí tuk na povrch omáčky. Dosolíme, vložíme maso a prohřejeme.

Plovdivské maso s česnekem podáváme s rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Plovdivské maso s česnekem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.