Plovdivské maso s česnekem

45 min | hlavní chod | 4 porce | žádná kuchyně | recept zobrazen: 569x
Recept na chutný oběd nebo večeři z vepřového masa.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Vepřovou plec nakrájíme na drobné kousky. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme nadrobno a česnek prolisujeme.

Cibuli osmažíme na tuku dorůžova, přidáme nakrájené maso a opečeme. Potom přidáme rajčatový protlak, 2 stroužky prolisovaného česneku, mletou papriku, sůl a podlijeme vodou. Maso dusíme doměkka, pak vyjmeme stranou.

Šťávu zahustíme jíškou, přidáme prolisovaný stroužek česneku a provaříme asi 10 minut. Poté omáčku přecedíme a ještě 10 - 15 minut provaříme, než nám vystoupí tuk na povrch omáčky. Dosolíme, vložíme maso a prohřejeme.

Plovdivské maso s česnekem podáváme s rýží.

Chitush autor receptu:

Plovdivské maso s česnekem

Počet přidaných receptů: 5

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Plovdivské maso s česnekem

Přidat příspěvek k receptu Plovdivské maso s česnekem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.

  • 29. září - Světový den srdce

    29. září - Světový den srdce

    Září je měsíc věnovaný prevenci srdečních onemocnění, k níž nabádá právě Světový den srdce, který připadá na 29. září. Zamysleme se spolu nad tím, jak se o své srdce a cévy lépe starat a zachovat si jejich zdraví.




přidat nový recept