reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Plněný piknikový chleba

Bochníček chleba plněný vepřovým masem, žampiony a cibulí oceníme zejména při dlouhých cestách místo tradičně smažených řízků. Podáváme se zeleninou.


  • 4,8

    38×

    4,7 38
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek sloupneme a nakrájíme na plátky. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Maso omyjeme, osušíme, opepříme a naklepeme.

Z chleba odřízneme větší patku a vydlabeme střídku. Smícháme majonézu, kečup a hořčici a touto směsí vytřeme vnitřek bochníku.

Na pánvi řádně propečeme maso z obou stran a přendáme ho na talíř. Do výpeku vložíme cibuli a česnek, necháme zpěnit a přidáme žampiony. Osolíme a opepříme a podusíme doměkka.

Bochník chleba pevně vyplníme masem a žampionovou směsí. Střídkou vytřeme zbytek šťávy z pánve a vtlačíme do bochníku. Otvor přikryjeme patkou a vše zarolujeme pevně do čisté utěrky. Převážeme provázkem, zatížíme a necháme v chladu do druhého dne rozležet.

Plněný piknikový chleba krájíme na plátky a podáváme s čerstvou zeleninou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Plněný piknikový chleba

    Celkový počet komentářů: 1

    • vovodca
      vovodca

      Plněný piknikový chleba

      Výborná svačinka do práce, žampiony jsem momentálně neměl, tak jsem zkusil s červenou a žlutou paprikou, dík za dobrý receptík...

      25.07.2013 18:37:37

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Plněný piknikový chleba

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.