reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Plněný hermelín s pivní omáčkou

Výborné plněné hermelíny s ještě lepší pivní omáčkou.


  • 3,9

    15×

    3,8 15
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na pánvi rozpustíme máslo. Přidáme najemno posekanou cibuli, drobně nakrájené žampiony, posolíme a dusíme 5 až 6 minut. Dále přidáme nasekanou petrželku a na zahuštění 6 lžic mletých ořechů. Náplň necháme vychladnout.

Vydlabeme hermelínové půlky a kapsy naplníme připravenou směsí. Plněné hermelíny obalíme v mouce, vejcích a strouhance. Nakonec plněné hermelíny smažíme ze všech stran v rozehřátém oleji.

Do rozehřátého másla vložíme vydlabané vnitřky ze sýrů a za stálého míchání přidáme petrželku a postupně lijeme pivo, až je omáčka hladká.

Plněný hermelín s pivní omáčkou podáváme s vařeným bramborem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept Přidejte vlastní poznámku Přidejte komentář

Líbí se mi

Dejte nám vědět,
proč se vám recept nelíbil.

×

Komentáře k receptu Plněný hermelín s pivní omáčkou

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2

Přidat příspěvek k receptu Plněný hermelín s pivní omáčkou

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.