reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

na obalení

omáčka

Postup přípravy

Na pánvi rozpustíme máslo. Přidáme najemno posekanou cibuli, drobně nakrájené žampiony, posolíme a dusíme 5 až 6 minut. Dále přidáme nasekanou petrželku a na zahuštění 6 lžic mletých ořechů. Náplň necháme vychladnout.

Vydlabeme hermelínové půlky a kapsy naplníme připravenou směsí. Plněné hermelíny obalíme v mouce, vejcích a strouhance. Nakonec plněné hermelíny smažíme ze všech stran v rozehřátém oleji.

Do rozehřátého másla vložíme vydlabané vnitřky ze sýrů a za stálého míchání přidáme petrželku a postupně lijeme pivo, až je omáčka hladká.

Plněný hermelín s pivní omáčkou podáváme s vařeným bramborem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Plněný hermelín s pivní omáčkou

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2

Přidat příspěvek k receptu Plněný hermelín s pivní omáčkou