reklama
hledat uživatel
       

Plněný chléb

Bochník chleba se zářezy, které plníme mozzarellou, uzenou šunkou a rajčaty. Pečeme v alobalu na rožni.


  • 3,0

    732×

    3 732
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Bochník bílého chleba nakrojíme tak, abychom ho neprořízli a 1,5 cm plátky držely pohromadě.

Sýr necháme okapat. Mozzarellu nakrájíme na plátky, stejně tak omytá rajčata. Osolíme a opepříme a do bochníku střídavě vkládáme plátky rajčete, mozzarelly a šunky.

Česnek prolisujeme a rozetřeme ho s olejem.

Naplněný chléb položíme na plát alobalu a zakapeme česnekovým olejem, alobal uzavřeme a chleba rozpékáme z obou stran asi 4 minuty na rožni.

Alobal odstraníme, plněný chléb zakapeme octem a podáváme sypaný čerstvou petrželkou nebo bazalkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Plněný chléb

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.