reklama
hledat uživatel
       

Plněný chléb

Bochník chleba se zářezy, které plníme mozzarellou, uzenou šunkou a rajčaty. Pečeme v alobalu na rožni.


  • 3,0

    732×

    3 732
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 581 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Jak správně připravit těsto na páje?

18. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 687 hodnocení

Recept na smažené plněné žampiony krok za krokem

18. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Perníkové chaloupky na hrneček krok za krokem

17. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 573 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 686 hodnocení

Základní suroviny k pečení vánočního cukroví

17. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Recept na bramborový guláš s klobásou krok za krokem

17. 11. 2019

Postup přípravy

Bochník bílého chleba nakrojíme tak, abychom ho neprořízli a 1,5 cm plátky držely pohromadě.

Sýr necháme okapat. Mozzarellu nakrájíme na plátky, stejně tak omytá rajčata. Osolíme a opepříme a do bochníku střídavě vkládáme plátky rajčete, mozzarelly a šunky.

Česnek prolisujeme a rozetřeme ho s olejem.

Naplněný chléb položíme na plát alobalu a zakapeme česnekovým olejem, alobal uzavřeme a chleba rozpékáme z obou stran asi 4 minuty na rožni.

Alobal odstraníme, plněný chléb zakapeme octem a podáváme sypaný čerstvou petrželkou nebo bazalkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Plněný chléb

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.