reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Plnění tatranští pstruzi

Recept na plněné pstruhy cibulí a žampiony, pečené na grilu.


  • 4,0

    4 6
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 750 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Recept na palačinky se smetanovo-jahodovou náplní krok za krokem

2. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 709 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Videorecept: Báječné domácí těstoviny s pestem a kuřecím masem

1. 6. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 660 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Postup přípravy

Cibuli a žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Pstruhy omyjeme a osušíme. Osolíme je, opepříme a bříška naplníme cibulí a žampiony.

Pstruhy pokapeme citronovou šťávou, poklademe máslem a posypeme petrželkou. Celé ryby zabalíme do slabých plátků anglické slaniny, dáme do alobalu, dobře uzavřeme a pečeme na grilu nebo v troubě doměkka. Do alobalu můžeme přidat napůl uvařené brambory a spolu s rybou péci.

Plněné tatranské pstruhy podáváme ihned.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Plnění tatranští pstruzi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.