reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Plněné papriky těstovinami a tuňákem

Lehká a nápaditá večeře či oběd. S vynecháním tuňáka vhodné i pro vegetariány.


  • 3,3

    77×

    3,2 77
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

náplň



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 561 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 603 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 542 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Postup přípravy

V osolené vodě uvaříme špagety. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Rajčata spaříme, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Na oleji zpěníme cibuli a česnek. Přidáme rajčata a tuňáka i s nálevem. Dochutíme solí, pepřem a oreganem a dusíme do zhoustnutí. Nakonec vmícháme pokrájené olivy a nasekanou petrželku.

Omáčku zamícháme s uvařenými a pokrájenými špagetami.

Papriky seřízneme, zbavíme zbytků po jádřincích, peciček, omyjeme a důkladně osušíme. Pak je plníme připravenou směsí. Papriky skládáme do olejem vymazané zapékací misky. Podlijeme vývarem a pod pokličkou v troubě dusíme doměkka.

Dáváme pozor, ať papriky zbytečně nerozvaříme, měly by zůstat křupavé.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Plněné papriky těstovinami a tuňákem

    Celkový počet komentářů: 2

    • doktor
      doktor

      Výborný nápad.

      Vyzkoušel jsem.Italské špagety z mouky semolina,silnostěnné papriky tří barev s velikým objemem dutiny.Chuť byla nádherně plná,problémy s pečením žádné,sýr doporučený predešlým příspěvkem je otázkou chuti.U jídel jako Vaše je druh a předpřipravení sýra zásadní věc.Doporučuji sklenku mladého beaujolais.

      05.08.2006 03:32:35

    • Lucie
      Lucie

      Jeee a ještě bych navrch dala trošku sýra, aby se zepkl. Mňam *

      04.08.2006 10:32:00


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Plněné papriky těstovinami a tuňákem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.